Call center: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00 tel: 0264/917office@medstar.ro
Call center: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00 tel: 0264/917office@medstar.ro

Servicii

Detalii despre serviciile noastre

Oferim servicii de înaltă calitate

Vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de servicii medicale, investigații și proceduri, pe care le găsiți într-o prezentare completă în documentele atașate.

Chiar de la deschiderea centrului nostru medical, ne-am propus să oferim clienților noștri servicii medicale complete, performante, la un înalt standard de calitate folosind aparatura medicală și de laborator de ultima generație, personal de specialitate bine pregatit și devotat. Toate acestea sunt întărite de obținerea certificării ISO 9001:2008 în managementul calității și RENAR 15189:2013 (specific laboratoarelor de analize medicale).

Servicii medicale

Vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de servicii medicale, investigații și proceduri, pe care le găsiți într-o prezentare completă pe site.

Laborator

Laboratorul Medstar este un modern laborator de analize medicale, în cadrul căruia lucrează medici, biologi, chimişti şi asistenţi medicali cu înaltă calificare profesională.

Imagistică, mamografie şi osteodensitometrie

Radiologie, mamografie și osteodensitometrie

Medicina muncii

Vă stăm la dispoziție cu servicii complete de medicina muncii și consiliere cu privire la controalele efectuate angajaților dumneavoastră în conformitate cu legislația în vigoare.

Bază de recuperare copii și adulți

Vă așteptăm atât pentru a vă ghida spre o recuperare ușoară și plăcută, cât și pentru a vă oferi programe personalizate de menținere a sănătății și prevenire a îmbolnavirilor cauzate de lipsa de mișcare și posturi vicioase.

Dermatologie estetică

Scopul este umplerea si disparitia ridurilor sau corectarea cicatricilor acneice. Tratamentul este bine suportat indiferent de tipul de piele, iar aspectul rezultat este natural si estetic.

Siguranţa transporturilor şi permise

Vă aducem la cunoştinţă principalele modificări legislative privind examinările medicale şi psihologice pentru funcţiile din siguranţa transporturilor.

Servicii medicale decontate de CAS

Centrul medical Medstar oferă pacienților o gamă largă de servicii medicale decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.