Call center: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00 tel: 0264/917office@medstar.ro
Call center: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00 tel: 0264/917office@medstar.ro

Dermatologie estetică

Detalii despre serviciul nostru

Medici

Filtrează după
Toți medicii
11

Dr. Pop Vornicescu Daniela

Medic dermatolog
CAS
11

Dr. Candrea Elisabeta

Medic dermatolog
CAS
11

Dr. Ciobanu Raluca

Medic dermatolog
11

Conf. Dr. Dănescu Sorina

Medic dermatolog
CAS
11

Dr. Giurgi Anuța

Medic dermatolog
11

Dr. Pop Budiu Mioara

Medic dermatolog
11

Conf. Dr. Șenilă Simona

Medic dermatolog
CAS
11

Dr. Vornicescu – Petean Corina

Medic dermatolog
11

Planul de tratament care vi se potrivește se stabilește la o consultație de dermatologie estetică, iar ulterior veți putea face programările pentru procedurile propriu-zise.

Excepția este microdermabraziunea pentru care puteți face programare fără consult prealabil.

Despre Dermatologie estetică

Estetica include arta frumosului, dar după cum știm, frumusețea este relativă. Cu siguranță o piele sănătoasă este o piele frumoasă. Dar câteodată, mici îmbunătățiri pot crește încrederea în sine.

Nu este prea devreme sau prea târziu să ceri un sfat, iar specialiștii noștri te vor ajuta să alegi ceea ce ți se potrivește. De cele mai multe ori, cele mai armonioase și durabile rezultate se obțin printr-o combinație a diferite proceduri.

Superficial, prin microdermabraziune, se obține o ”curățare” profesională.

Peelingul poate fi folosit ca și adjuvant în tratamentul acneei, sau, mai profund, pentru regenerarea pielii, atenuarea ridurilor fine și a petelor pigmentare.

Prin mezoterapie putem ajuta stratul mijlociu al pielii (dermul) să își recapete calitățile, fie prin microneedling, fie prin injectare în puncte separate.

Pentru prevenirea sau ”tratarea” ridurilor de expresie se folosește toxina botulinică, aceasta blocând contracția musculară.

Refacerea volumului în diferite zone (inclusiv buze) și respectiv ”umplerea” ridurilor se realizează prin injectare de acid hialuronic (filler).

Vezi locațiile

Microdermabraziune

Microdermabraziunea este de fapt o metodă controlată de exfoliere în profunzime. Astfel se urmărește înlăturarea celulelor moarte (stratul superficial al pielii), înlăturarea bacterilor care se înmulțesc în piele în timpul procesului de oxidare a sebumului, stimularea elasticității pielii și tonusului muscular, activarea circulației sanguine și limfatice, micșorarea porilor.

Această procedură se poate personaliza prin utilizarea la sfârșit a unor cocktailuri de enzime-vitamine-seruri regeneratoare potrivite tipului dumneavoastră de ten.

În plus, puteți opta pentru a primi o mască hidratantă după terminarea procedurii.

Peeling chimic

Procedeu chimic de distrugere a straturilor superficiale ale pielii, prin aplicarea unei soluții la suprafață. În funcție de substanța folosită și alți parametri, un peeling permite reducerea leziunilor acneice, sau atenuarea imperfecțiunilor, ridurilor fine și îmbunătățirea texturii. Vindecarea post-peeling, care poate să dureze până la o săptămână, permite regenerarea pielii cu straturi noi, mai sănătoase, mai frumoase.

În tratamentul acneei, acest procedeu se poate asocia cu microneedlingul, în cazuri selectate de medic.

În clinica noastră, această procedură este disponibilă în perioada octombrie-martie, sau la recomandarea medicului.

Mezoterapie

Mezoterapia este o metodă dermato-cosmetică de tratament anti-aging la care recurg tot mai multe persoane, pentru întinerire facială (creșterea fermității pielii, luminozitate, micșorarea porilor), pentru estomparea cicatricilor post-acneice, sau pentru stimularea creșterii părului pe scalp.

La nivelul feței, scopul este de a oferi celulelor din piele ingredientele necesare pentru producția de colagen și elastină care se reduce în calitate și cantitate odată cu trecerea timpului.

Prin mezoterapie, diverse substanțe naturale sunt distribuite precis la nivelul dermului (care este țesutul de mijloc dintre epiderm și țesutul gras de sub piele) unde crema nu pătrunde. Acest lucru se poate realiza prin micro-injecții în puncte separate sau prin microneedling. Pentru reducerea riscului de vânătăi (echimoze/hematoame), în jurul ochilor sau pe gât și decolteu se poate folosi acul NanoSoft.

În mezoterapie se folosesc vitamine, substanțe minerale, aminoacizi, acid hialuronic, antioxidanți, substanțe vasodilatatoare, sau propria plasmă bogată în trombocite ( = PRP sau ”terapia vampir”). Substanțele folosite vor fi adaptate nevoilor fiecărei persoane.

În clinica noastră, microneedlingul este disponibil în perioada octombrie-martie, sau la recomandarea medicului; pe când injectarea în puncte separate se poate face pe tot parcursul anului.

Injectări cu acid hialuronic

 „Umplerea ridurilor/buzelor” este un tip de tratament minim-invaziv prin care se injectează substanțe de umplere (fillere), cu efect temporar. Una dintre variantele de filler este cel pe baza de acid hialuronic. Scopul este corectarea unor pierderi de volum, atenuarea/dispariția ridurilor, sau conturarea buzelor pentru obținerea unui aspect general mai ”odihnit”, mai ”tânăr”.

Aspectul obținut de specialiștii noștri este unul natural și estetic, adaptat vârstei și nevoilor fiecărei persoane.

Tariful procedurii se stabilește în urma consultației, în funcție de complexitatea intervenției.

Injectări cu toxină botulinică

Pentru prevenirea sau ”tratarea” ridurilor de expresie din treimea superioară a feței, se folosește toxina botulinică, aceasta blocând contracția musculară. Este utilă în principal pentru prevenirea formării și respectiv agravării acestor riduri printr-o relaxare musculară localizată. Astfel se reduc/dispar ”încrețiturile” pielii de deasupra muşchiului respectiv pentru o perioadă de 3-6 luni. Injectarea cu toxină botulinică este considerată intervenția estetică cu cele mai mici riscuri.

Botoxul poate fi folosit și pentru alte zone, cum ar fi axilele, palmele, plantele (hiperhidroză – transpirație excesivă), mușchii maseteri (responsabili pentru bruxism), sau altele.

Tariful procedurii se stabilește în urma consultației, în funcție de complexitatea intervenției.

Solicită o programare

Trimite-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp

 

Programările se pot efectua personal la sediul nostru, telefonic sau folosind formularul de mai jos.

  Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

  Un reprezentant Medstar vă va contacta in cel mai scurt timp, pentru a stabili detaliile vizitei medicale.
  11

  Vezi toți medicii

  11

  Vezi toate serviciile

 • Medstar Policlinica Mărăști

  Complex Comercial Piața Mărăști, etaj 3

 • Medstar Policlinica Mănăștur

  Str. Mehedinți nr. 1 – 3

 • 0264 / 917office@medstar.ro

 • Servicii