Call center: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00 tel: 0264/917office@medstar.ro
Call center: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00 tel: 0264/917office@medstar.ro

Obstetrică-ginecologie

Detalii despre serviciul nostru

Medici

Filtrează după
Toți medicii
11

Profesor Dr. Mureșan Daniel

Medic ginecolog
11

Conf. Dr. Rotar Ioana

Medic ginecolog
CAS
11

Dr. Aldeș Diana

Medic ginecolog
11

Dr. Boitor Borza Dan

Medic ginecolog
CAS
11

Dr. Breban Ana Maria

Medic ginecolog
11

Dr. Constantin Roxana

Medic ginecolog
11

Dr. Chaikh-Sulaiman Mariam

Medic ginecolog
11

Dr. Cotuțiu Paul – Doru

Medic ginecolog
11

Dr. Harșa Radu

Medic ginecolog
11

Dr. Levai Antonia

Medic ginecolog
11

Dr. Lucan Lucia

Medic ginecolog
11

Dr. Nemeti Georgiana

Medic ginecolog
11

Dr. Staicu Adelina

Medic ginecolog
11

Dr. Stanciu (Crișan) Ramona

Medic ginecolog

Despre obstetrică-ginecologie

Sanatatea femeii – consultatie, ecografie, analize hormonale. Departamentul obstetrica-ginecologie: urmarirea sarcinii, ecografie 3D-4D, patologie ginecologica, sterilitate, screening cancer col, colposcopie, contraceptie, sexologie, planning familial.

 

Rezultatele examenului citologic Babeș – Papanicolau se eliberează de către medicul ginecolog care a efectuat recoltarea în intervalul orar aferent programului sau de lucru.

NOU: NIFTY test prenatal

Vezi locațiile

Cabinetele de Obstetrică Ginecologie din cadrul Policlinicilor Medstar oferă o gamă largă de servicii în care activează un număr mare de specialiști mulți dintre ei fiind cadre didactice universitare cu vastă experiență în domeniu.

Astfel servicii adresate pacientelor ginecopate este foarte vastă incluzând consultații si ecografii de rutină, ecografie 2D sau 3D (extrem de precise pentru patologia endometrială – malformații uterine, polipi, fibroame, sinechii) cu prelevare de probe biologice: test Papanicolau – clasic sau în mediu lichid, examen de secreție vaginală, examen bacteriologic, testare pentru virusul HPV, Mycoplasma, Ureaplasma, gonococ, Chlamydia, Cintec plus etc.

Un tip de consultație foarte solicitat este consultația privind contraceptia, ocazie cu care se discută principalele metode, contraceptive avantaje, dezavantaje, cuplul urmând a decide care metodă este mai potrivită. De asemenea, se poate realiza montarea oricărui tip de sterilet, dispozitivele Cupru-T , Mirena, Jaydess fiind disponibile permanent în cabinet.

Realizarea procedurilor de avort medicamentos poate fii efectuată după confirmarea sarcinii în condițiile prevăzute de legislația în vigoare.

Consultațiile dedicate infertilității în vederea realizării procedurilor de inseminare intrauterine/ fertilizare in vitro sunt din ce în ce mai solicitate în cadrul Centrului nostru medical.

Investigarea colului uterin joacă un rol important pentru pacientele cu rezultate anormale ale testului Papanicolau în cadrul serviciului realizându-se recoltare test Papanicolau, test HPV, Cintec plus precum si colposcopii, rezecții LEEP, chiuretaj endocervical în anestezie locala. se pot realiza prelevări endometriale (biopsie endometrială) cu sonda Pipelle.

În cabinetele noastre se efectuează de asemenea mici intervenții vulvare, vaginale cervicale – biopsii, suturi, excizii polipi cervicali în anestezie locală. Intervențiile chirurgicale mari se realizează de către medici in spitale de stat sau private.

Urmărirea sarcinilor fiziologice și patologice ocupă o mare parte din activitatea acestei specialități. În cadrul centrului nostru medical putând-se efectua toate investigațiile necesare pentru urmărirea unei sarcini: ecografii de rutină, ecografii morfologice trimestrul întâi, doi, trei, test ADN fetal – NIFTY pro, analize dublu, triplu test – după efectuarea ecografiei, bilanț sarcină trimestrul 1,23, , monitorizare CTG, consultații second-opinion. Ecografiile morfologice se realizează de către Prof Mureșan și Conf dr Rotar pe un ecograf foarte performant Volusson Expert E10 (Medstar Mănăștur). Ideal pentru a beneficia de condiții optime se recomandă consult preconcepțional.

Ecografia de trimestrul întâi permite depistarea sarcinii începând cu vârsta de 6 săptămâni (la doua săptămâni după întârzierea menstruației). Ecografele extrem de performante ale clinicii și profesionalismul și experiența medicilor permit confirmarea normalității respectiv depistarea precoce a unor anomalii fetale. Ecografia morfologică de trimestrul întâi se efectuează la 11-13 Sa +6 zile permite vizualizarea multor structuri fetale: față, membre, trunchi, plămâni inima, vezica urinara, rinichi si realizarea screening ului pentru sindrom Down. După realizarea acesteia pacienta poate opta pentru prelevarea screeningului biochimic – dublu test sau realizarea prin programare a testului NIFTY pro (Medstar Mărăști) test foarte sensibil de detecție pentru sindromul Down (sensibilitatea de detecție peste 99%). Pentru pacientele care doresc și au ratat dublu test între 14-19 săptămâni se poate realiza triplu test sau testul Nifty după efectuarea ecografiei. În situația unor rezultate anormale rezultate la ecografie sau testele mai sus menționate se poate efectua amniocenteză- prof Mureșan din care se pot realiza teste țintite (cariotip molecular, PCR pentru diversele infecții etc). Cea mai importantă ecografie este cea morfologică care trebuie realizată înaintea vârstei de 24 SA care permite o analiză detaliată a majorității structurilor fetale (unele structuri cum sunt scoarță cerebrală nu pot fii vizualizate la această vârsta deoarece nu sunt încă formate). Ecografiile de trimestrul al treilea permit evaluarea creșterii fetale, stabilirea căii de naștere, precum și depistarea unor anomalii cu apariție tardivă. În cabinetele noastre se realizează toate tipurile de ecografii (endovaginală/transabdominală, 2D, 3D, 4D, Doppler) cu vizualizarea imaginilor în mod real simultană de către examinator precum si de către pacientă. Studiile au arătat că vizualizarea de către mamă a fătului ameliorează percepția acesteia privind sarcina având un efect liniștitor asupra pacientei/cuplului. Controlul postnatal se poate de asemenea realiza la cabinet prin programare.

Din dorința de a fii cât mai aproape de pacientele noastre și de a le reduce anxietatea legată de rezultatul unor investigații orice rezultat recoltat pe parcursul unei consultații (test Papanicolau, ESV, test HPV, biopsie etc) acesta este transmis pacientelor automat după interpretarea lui de către medicul curant.

NIFTY - testul prenatal non-invaziv.

La fel de precis ca amniocenteza, acesta este un simplu test de sange care nu prezintă nici un risc de avort.

Testul Nifty este cel mai validat de pe piață, așa cum s-a demonstrat de un studiu clinic publicat, implica mai mult de 11.000 de femei gravide. Peste 200.000 de teste Nifty au fost efectuate în Europa.

 

Pentru mai multe detalii despre NIFTY clic aici.

 

Va așteptăm cu drag!

Preț

Test NIFTY
490,00 € la cursul BNR

Solicită o programare

Trimite-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp

 

Programările se pot efectua personal la sediul nostru, telefonic sau folosind formularul de mai jos.

  Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

  Un reprezentant Medstar vă va contacta in cel mai scurt timp, pentru a stabili detaliile vizitei medicale.
  11

  Vezi toți medicii

  11

  Vezi toate serviciile