Call center: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00 tel: 0264/917office@medstar.ro
Call center: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00 tel: 0264/917office@medstar.ro

Despre noi

MedStar - Dedicat SĂNĂTĂȚII TALE

Centrul Medical Medstar Cluj-Napoca este o instituție multifuncţională care vă oferă o gamă largă de servicii medicale. Acestea pot fi accesate de către pacienţi atât în regim de consultaţii şi investigaţii medicale gratuite, decontate de Casa de Asigurări de Sănătate sau de companii de asigurare privată, cât şi contra cost, oferindu-vă un act medical complet, profesionist şi finalizat. Aparatura medicală pe care o deţinem este de un înalt standard calitativ, fiind achiziţionată prin accesarea unui proiect finanţat de Uniunea Europeană.

Continuăm să ne îmbunătățim serviciile medicale

Chiar de la deschiderea centrului nostru medical, ne-am propus să oferim clienților noștri servicii medicale complete, performante, la un înalt standard de calitate folosind aparatură medicală și de laborator de ultima generație, personal de specialitate bine pregătit și devotat. Toate acestea sunt întărite de obținerea certificării ISO 9001:2008 în managementul calității și RENAR 15189:2013 (specific laboratoarelor de analize medicale).
11

Serviciile noastre

Vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de servicii medicale, investigații și proceduri, pe care le găsiți într-o prezentare completă în documentele atașate.
Pe lângă aceste avantaje, vă oferim și un act medical complet prin contractele cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate pe care le deținem, având posibilitatea să eliberăm bilete de trimitere, rețete compensate și concedii medicale. De asemenea, ne aflăm într-o relație contractuală și cu o serie de societăți de asigurări private care oferă servicii medicale prin Centrul Medical Medstar.

Consultaţii medicale de specialitate

Investigații medicale

Servicii conexe

Servicii specifice

De asemenea, instituţia noastră dispune de toate mijloacele fixe necesare desfăşurării activităţilor specifice serviciilor de medicina muncii, siguranţa transporturilor, obţinere/preschimbare aviz port armă/permis de conducere auto (categ. A, B, C, D, E ) şi celelalte specialităţi medicale (spaţiu, aparatură performantă portabilă, personal specializat, mijloace de transport, laborator, radiologie) si asigură păstrarea şi protejarea bazelor de date în cadrul reţelei de calculatoare proprii.

De ce noi?

 • Servicii medicale diversificate;
 • Raport bun calitate – preţ;
 • Oferte personalizate;
 • Reţea naţională de parteneri prin care putem asigura serviciile specificate în contract;
 • Examinări medicale decontate de CAS;
 • Posibilitatea de deplasare la sediul clientului cu aparatură portabilă;
 • Certificări ISO şi RENAR;
11

Solicită o programare

Trimite-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp

 

Programările se pot efectua personal la sediul nostru, telefonic sau folosind formularul de mai jos.

  Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

  Un reprezentant Medstar vă va contacta in cel mai scurt timp, pentru a stabili detaliile vizitei medicale.