Aboneaza-te la Newsletter
Chestionar de Satisfactie

Laborator Clinic


Listă prețuri analize de laborator detalii aici

Drepturile asiguratilor detalii aici: http://www.cnas.ro/cascluj/page/drepturile-si-obligatiile-asiguratilor.html//

Puncte de recoltare Adresă Telefon Orar recoltare
(Luni - Vineri)          
Orar eliberare rezultate
(Luni - Vineri)

Puncte de recoltare laborator de analize

Policlinica Mănăştur Str. Mehedinţi, nr. 1-3 0264/917 07:30-10:30 12:30-20:00
Policlinica Mărăşti Complex Comercial Piaţa Mărăşti, etaj 3 0264/917 07:30-10:30 12:00-20:00
Policlinica
Union
Str. Izlazului, Complex Comercial Union, Etaj 1 0264/917 07:30-12:00 12:00-16:00
Policlinica
Zorilor
Str. Zorilor, nr. 44 0264/917 08:00-10:30
(Luni, Joi)
12:00-16:00

Laboratorul Medstar este un modern laborator de analize medicale, în cadrul căruia lucrează medici, biologi, chimişti şi asistenţi medicali cu înaltă calificare profesională obţinută atât în ţară cât şi în străinătate, precum şi cu disponibilitate de implementare a noutăţilor în domeniu.

Înfiinţat în anul 2008, Laboratorul Medstar poate efectua un număr mare de investigaţii clinice în următoarele domenii: Biochimie, Hematologie, Imunologie, Parazitologie, Microbiologie, Hemostază-Coagulare.
Oferta analizelor medicale de laborator acoperă întreaga paletă de analize decontate de Casa de Asigurări de Sănătate şi, în plus,efectuează contra cost o gamă largă de analize medicale pentru care există adresabilitate din partea clienţilor medici, pacienţilor și a firmelor.
Orice alt tip de investigaţie care nu poate fi găsită în lista noastră de analize va putea fi efectuată la cerere de laboratoare subcontractante din România sau din străinătate.

Laboratorul Medstar dispune de echipamente de analiză performante, de ultimă generaţie. Analizele sunt efectuate folosind reactivi şi consumabile de cea mai bună calitate, totul achiziţionat de la producători de renume în domeniu.

Laboratorul nostru îndeplineşte, prin acreditarea de către Asociația Națională de Acreditare din România, nr. certificat de acreditare LM 356, condiţiile recunoaşterii capabilităţii tehnice de efectuare a analizelor medicale acreditate, ale funcţionării corespunzătoare, în conformitate cu SR EN ISO 15189:2013, a sistemului de management al calităţii şi implicit condiţiile de calitate, de eligibilitate în relaţia contractuală existentă între Laboratorul Medstar şi Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Cluj.

Rezultatele analizelor se ridică de la sediul laboratorului în conformitate cu cele stabilite în faza pre analitică, împreună cu medicul clinician sau pacientul, şi cu procedurile laboratorului. De asemenea, rezultatele pot fi vizualizate on-line pe baza codului numeric personal şi a unei parole personale pe care fiecare client o poate obţine, la solicitare, în momentul prezentării pentru recoltare. Pentru vizualizare on-line puteți accesa meniul ”Rezultate analize” situat pe pagina principală a site-ului.

Satisfacerea nevoilor clienţilor, diversificarea şi înalta calitate a serviciilor medicale, precum şi educaţia medicală continuă sunt principalele obiective ale laboratorului de analize MEDSTAR. Astfel, clienţii juridici cât şi persoanele fizice sunt informaţi periodic cu privire la noile oferte de analize şi promoţiile pe care laboratorul le desfăşoară.


Medstar Laborator Str. Izlazului, Complex Comercial Union, Etaj 1 Tel./Fax: 0264 / 421.577

 • Dr. Pal Cristina


  Specializari:
  Medic specialist Medicină de laborator

  PROGRAM CONSILIERE PACIENŢI:
  Luni - Vineri:
  09:00 - 11:00

  Orar
 • Dr. Duta Aurelia


  Specializari:
  Medic specialist Medicină de laborator

  Orar
 • Botezan Delia


  Specializari:
  Biolog principal Parazitologie
  Orar
 • Kremmer Bernadett


  Specializari:
  Biolog
  Orar
 • Pop Cristina Mihaela


  Specializari:
  Biolog specialist Imunologie
  Orar
 • Rusu Elisabeta Cristina


  Specializari:
  Biolog specialist Parazitologie
  Orar