Aboneaza-te la Newsletter
Chestionar de Satisfactie

Dermatologie estetică

Vă stăm la dispoziţie cu:
       Acidul hialuronic este o substanta care se gaseste in corp in mod natural, mai ales in tesutul conjuctiv, piele si articulatii. Cu trecerea timpului sinteza acidului hialuronic se reduce si pielea isi pierde elasticitatea si vitalitatea. "Umplerea ridurilor" este un tip de tratament minim-invaziv prin care se injecteaza substante de umplere (fillere), temporare sau permanente. Scopul este umplerea si disparitia ridurilor sau corectarea cicatricilor acneice. Tratamentul este bine suportat indiferent de tipul de piele, iar aspectul rezultat este natural si estetic.
Tariful procedurii se stabilește în urma consultației, în funcție de complexitatea intervenției.

       Procedeu chimic de distrugere a straturilor superficiale ale pielii. Un peeling permite estomparea sechelelor acneei si se utilizeaza uneori in tratamentul ridurilor mici, in asociere cu alte procedee terapeutice: microdermabraziune, injectare de acid hialuronic etc.

       O altă modalitate de a face ridurile să dispară este de a slăbi acţiunea muşchilor feţei utilizând toxina botulinică; se realizează o relaxare musculară localizată şi astfel şanţurile pielii de deasupra muşchiului respectiv dispar. Toxina botulinică este o substanță paralizantă a musculaturii care este responsabila de aparitia ridurilor.
Tariful procedurii se stabilește în urma consultației, în funcție de complexitatea intervenției.

       Mezoterapia este o metoda dermato-cosmetica de tratament anti-aging la care recurg tot mai multi pacienti, pentru intinerire faciala, pentru a reduce celulita, sau pentru stimularea cresterii parului pe scalp. Prin mezoterapie, diverse substante naturale sunt distribuite (cu ajutorul unor micro-injectii) precis la nivelul dermului (care este tesutul de mijloc dintre epiderm si tesutul gras de sub piele). In mezoterapie se folosesc vitamine, substante minerale, aminoacizi, extracte vegetale naturale, substante lipolitice (care "topesc grasimile"), acid hialuronic, antioxidanti, substante vasodilatatoare. Desi se pot utiliza separat, de cele mai multe ori sunt folosite in combinatii personalizate, adaptate nevoilor fiecarui pacient.

       Microdermabraziunea este de fapt o metoda controlata de exfoliere in profunzime. Astfel se urmareste inlaturarea celulelor moarte (stratul superficial al pielii), inlaturarea bacterilor care se inmultesc in piele in timpul procesului de oxidare a sebumului , stimularea elasticitatii pielii si tonusului muscular,activarea circulatiei sanguine si limfatice , micșorarea porilor.

Procedură Tarif Pachete
Consult dermatologie estetică 100 lei  
Peeling chimic (superficial sau mediu) 200 - 250 lei 3 ședințe
500 - 600 lei
Microdermabraziune 100 lei  
Microdermabraziune personalizată 130 - 200 lei  
Mezoterapie o zonă
(față, gât, decolteu, scalp)
(microneedling sau injectabil: cu aminoacizi, vitamine, acid hialuronic)
 
de la 400 lei 3 ședințe de la 1000 lei
Tratamentul ridurilor de expresie cu toxină botulinică (Vistabel)

1 zonă (glabelă, ochi, frunte)


480 lei
 
2 zone 880 lei  
3 zone 1200 lei  
Tratamentul transpirației excesive cu toxină botulinică (axile, palme, plante) 1200 lei  
Injectare acid hialuronic (riduri, buze, pomeți)
 
de la 750 lei 3 fiole de la
1800 lei
1 iunie 2020
Prețurile se pot modifica în funcție de inflație și valoarea EUR