Aboneaza-te la Newsletter
Chestionar de Satisfactie

Prelucrarea datelor personale in scop de marketing

 Dragi clienți și colaboratori Medstar,

Policlinica noastră a acordat mereu atenție sporită modului în care a gestionat datele personale ale pacienților, aplicând proceduri specifice pentru păstrarea confidențialității acestora. Vă asigurăm că vom proceda la fel și în continuare, odată cu intrarea în vigoare a noului Regulament General privind Protecția Datelor Personale (2016/679) - GPDR.

Policlinica Medstar colectează date doar în scopul îndeplinirii actelor contractuale, a îndeplinirii actului medical și pentru activități de promovare a produselor și serviciilor clinicii. Ne angajăm să nu oferim datele dumneavoastră personale unor terțe părți și, de asemenea, să nu abuzăm de ele în folosirea instrumentelor de direct marketing.

Pentru exercitarea drepturilor menționate mai sus, precum și pentru orice întrebări suplimentare cu privire la această Nota de informare sau în legătură cu utilizarea de către societatea noastră a datelor dumneavoastră personale, vă rugam să contactați responsabilul nostru cu protecția datelor personale. Responsabilul cu protecția datelor personale, din cadrul societății noastre, poate fi contactat la adresa de email: protectie.date@medstar.ro

Vă mulțumim pentru timpul acordat,

Echipa Medstar