Aboneaza-te la Newsletter
Chestionar de Satisfactie

Societăţi de asigurări

ASIGURĂRI PRIVATE DE SĂNĂTATE


O întrebare legitimă a fiecărei persoane interesată de sănătatea sa este : Unde pot avea acces la acele servicii medicale de care eu și familia mea avem nevoie?

Centrul Medical Medstar Cluj-Napoca deține un portofoliu generos de servicii și investigații medicale. Acestea pot fi accesate atât în regim privat, cât și prin parteneriatele pe care le deținem cu o serie de companii de asigurări privare de sănătate din România, alături de servicii decontate CAS.

Datorită preocupării noastre pentru diversificarea ofertelor pentru diferitele tipuri de cienți, în luna octombrie 2012 am organizat la Cluj primul Forum Național al Asigurărilor Private de Sănătate din România, pentru a fi mai aproape atât de solicitările pacienților care posedă a poliță de asigurare privată, cât și pentru a înțelege mai bine mecanismele acestui tip de asigurări private.

Asigurările private de sănătate au luat o amploare din ce în ce mai mare pe teritoriul României în ultimii ani. O asigurare medicală privată vă pune la adăpost de deficiențele sistemului de sănătate clasic și în același timp vă oferă acces la servicii medicale, în funcție de polița încheiată.

Centrul Medical Medstar a încheiat parteneriate pentru furnizarea de servicii și investigații medicale cu o serie de companii de asigurare privată, cu servicii de cea mai înaltă calitate.