Aboneaza-te la Newsletter
Chestionar de Satisfactie

Anunțuri

Adrese de mail medici:

- Dr. Vornicescu Corina – Dermatologie
dr.corina.vornicescu@gmail.com
- Dr. Breban Ana Maria – Obstetrica – ginecologie
anabreban.amb@gmail.com
- Dr. Semeniuc Calin Ionut – Urologie
calinsemeniuc@yahoo.com

Consultanta on line

Triaj pacienti

Medic Nou !!!

Informare Testare Covid

          Începând de Marți, 23.06.2020, aveți posibilitea de a efectua testare COVID-19 prin următoarele metode:
          1. Prin metoda Real Time PCR
Recoltările se fac în Policlinicile Mărăști și Mehedinți, de luni până vineri, în intervalul orar 12.00-17.00, la recomandarea medicilor Medstar sau la cerere pentru screening (gravide, sportivi, concedii în străinătate etc.).
Recoltările se fac pe bază de programare, la Call Center Medstar, tel. 0264/917.
Rezultatele se eliberează în 24 ore de la recoltare.
Testele sunt prelucrate în laborator (Partener Medstar) acreditat de Ministerul Sănătății.
La cererea pacientului se poate elibera rezultatul și în limba engleză.
     Tarife: Test PCR: 300 lei
                 Test PCR (pt copii, gravide, pensionari): 280 lei

          2. Teste serologice pentru anticorpi IgG prin metoda chemiluminiscență cantitativă (acesta nu este un test rapid)
Recoltările se fac în toate Policlinicile Medstar, de luni până vineri, în programul normal de recoltare, dimineața între orele 07:30 – 10.30.
Rezultatele se eliberează în maxim 2 zile lucrătoare
     Tarif: 90 lei

Ne pregătim de vară, organizăm o tombolă

  ”Un ten sănătos este un ten frumos”
Ne pregătim de vară, organizăm o tombolă :)

         În perioada 1-15 iulie, vă așteptăm la un consult de acnee, consult de dermatologie estetică sau procedură dermatologie estetică* și veți intra automat (bineînteles cu acordul dumneavoastră) într-o tombolă. Pentru programări vă rugăm sa sunați la Call Center, 0264/917.

*de menționat că pentru a putea efectua o procedură estetică este nevoie întâi de un consult, în urma căruia se va decide de comun acord procedura care vi se potrivește

          Câștigâtorii vor fi aleși dintr-o urnă și vor fi anunțați telefonic în 24 iulie.
Veți putea câștiga unul din cele două pachete:
          1. 1 procedură de dermatologie estetică + 1 o rutină de îngrijire specifică La Roche Posay + 1 consult gratuit pentru un/o prieten(ă).
          2. 1 procedură de dermatologie estetică + 1 o rutină de îngrijire specifică La Roche Posay.
         Împreună cu dr. Corina Vornicescu, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră, va fi aleasă una dintre procedurile:
          - Microdermabraziune personalizată
          - Peeling superficial sau mediu
          - Mezoterapie (microneedling sau injectabilă)
          - Toxina botulinică o zonă (ochi, glabelă sau frunte)
Rutina de îngrijire va conține:
          - 1 Apă Micelară Reactive Skin, 50 ml, La Roche Posay
          - 1 Toleriane Ultra Fluid, 40 ml, La Roche Posay
          - 1 Anthelios Fluid Invizibil, 50ml, La Roche Posay

Voucherul va putea fi utilizat până la sfârșitul anului 2020.
REGULAMENT
 
CONCURS CU TOMBOLĂ ”Un ten sănătos este un ten frumos”


Art. 1 Organizatorul Concursului
1.1. Organizatorul Concursului este societatea MEDSTAR S.R.L., având sediul social în Municipiul Cluj-Napoca, str. Mehedinți, nr. 1-3, ap. 3, județul Cluj, având un capital social de 200 lei, înmatriculată la Reg. Comerțului sub nr. J12/1187/2004, având CUI 16285931, reprezentată de administrator ANDEA IOAN-DORIN, cetățean român, domiciliat în Cluj-Napoca, str. Mestecenilor, nr. 5, ap. 3, județul Cluj, identificat cu C.I. seria CJ, nr. 100763, eliberat la data de 27.11.2014, având CNP 1591127020015.
1.2. Scopul Concursului este fidelizarea Clientilor doamnei dr. Corina Vornicescu, colaborator al Organizatorului în specialitatea Dermatologie.
1.3. Prezentul Regulament descrie modul de desfășurare a Concursului și are caracter obligatoriu pentru toți participanții.
1.4. Orice modificare a prezentului Regulament de către Organizator trebuie să se facă cu anunțul prealabil al publicului.
1.5. Prezentul Regulament va fi disponibil pentru consultare, în mod gratuit, în cabinetul dr. Corina Vornicesu la momentul completării formularului de participare precum și în urma formulării unei solicitări la adresa de e-mail: dr.corina.vornicescu@gmail.com.


Art. 2 Perioada de desfășurare
2.1. Înscrierea la concurs se va desfășura între data de 01.07.2020 ora 08:00 și data de 15.07.2020 ora 23.59.
2.2. Câstigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți în data de 23.07.2020, ora 15:00.
2.3. Câștigătorii vor fi anunțați telefonic în data de 24.07.2020 și se vor putea prezenta pentru a își ridica premiile în locația Medstar Marăști, etaj 3, Calea Dorobanților 105, Cluj-Napoca 400000 până în data de 07.08.2020;
2.4. Voucherul aferent prestării de servicii medicale, constând în proceduri dermatologie estetică, este valabil până în data de 31.12.2020.
Art. 3 Condiții de participare
3.1. La Concurs pot participa toți clienții persoane fizice care în perioada prevăzută la pct. 2.1 se prezintă la dr. Corina Vornicescu pentru un consult de acnee, consult de dermatologie estetică sau procedură dermatologie estetică și care acceptă să participe prin completarea integrală a formularului din Anexa nr.1 la prezentul Regulament.
3.2. Pentru participarea clienților sub 14 ani la concurs sau a persoanelor puse sub interdicție, formularul menționat la pct. 3.1 se completează și semnează de părinte sau tutore.
3.3. Pentru participarea clienților între 14 ani și 18 ani la concurs, formularul menționat la pct. 3.1 se semnează și de către de părinte sau tutore.
3.4. Nu pot participa la Concurs angajații sau colaboratorii Organizatorului, și nici soții acestora sau rudele de gradul I.
3.5. Fiecare participant poate completa un singur formular de participare la concurs, chiar dacă se prezintă de mai multe ori la dr. Corina Vornicescu pentru consult/procedură dermatologică în perioada de înscriere la concurs.


Art. 4 Organizarea concursului
4.1. La momentul completării formularului de participare la Concurs, fiecare participant va primi un număr de identificare, de la 1 la câte persoane participante sunt.
4.2. Numărul de identificare va fi folosit pentru stabilirea câștigătorului prin tragerea la sorți și pentru evidența internă a participanților.
4.3. Desemnarea câștigătorilor se va face în prezența dr. Corina Vornicescu și a notarului public
4.4. Notarul public va alege prin tragere la sorți dintr-o urnă fizică a numărului de identificare corespunzător persoanelor câștigătoare.
4.5. Pentru fiecare premiu va fi desemnat un câștigător și un câștigător de rezervă, astfel încât dacă câștigătorul desemnat nu poate/nu vrea să revendice premiul până în data de 07.08.2020, acesta să fie reportat către câștigătorul de rezervă.
4.6. Modul de desfășurare a procedurii de desemnare a câștigătorilor și a numelui acestora, urmează a fi consemnată într-un proces-verbal semnat de către notarul public.
4.7. După desemnarea câștigătorilor, aceștia vor fi contactați telefonic de către dr. Corina Vornicescu în vederea valorificării premiului.
4.8. În cazul în care nu este posibilă contactarea telefonică a câștigătorilor, aceștia vor fi contactați prin email.
4.9. Organizatorul își rezervă dreptul de a solicita căștigătorului prezentarea unui act de identitate valid la momentul la care acesta se prezintă pentru a revendica premiul.
4.10. Câștigătorul premiului nu poate opta pentru primirea contravalorii acestuia în bani sau în alte obiecte/servicii și nici nu poate solicita modificarea caracteristicilor acestuia.
4.11. La momentul ridicării premiului, câștigătorul va semna un proces-verbal de predare primire a acestuia.


Art. 5 Premiile concursului
5.1. Premiul I în valoare de 550 lei constă în următoarele:
• un voucher aferent unei proceduri de dermatologie estetică;
• un pachet de rutină de îngrijire specifică – 3 produse marca La Roche Posay;
• un voucher aferent unui consult gratuit pentru un/o prieten(ă);
5.2. Premiul II în valoare de 500 lei constă în următoarele:
• o procedură de dermatologie estetică;
• un pachet de rutină de îngrijire specifică – 3 produse marca La Roche Posay;
5.3. Procedura de dermatologie estetică, se stabilește de către client împreună cu dr. Corina Vornicescu, în urma unui scurt consult inclus în procedură, pentru a identifica necesitățile și eventualele contraindicații medicale.
5.4. Procedurile de dermatologie estetică pentru care se poate utiliza voucherul sunt următoarele:
• Microdermabraziune personalizată;
• Peeling superficial sau mediu;
• Mezoterapie (microneedling sau injectabilă);
• Toxina botulinică o zonă (ochi, glabelă sau frunte);
5.5. Rutina de îngrijire va conține:
• 1 Apă Micelară Reactive Skin, 50 ml, La Roche Posay
• 1 Toleriane Ultra Fluid, 40 ml, La Roche Posay
• 1 Anthelios Fluid Invizibil, 50ml, La Roche Posay


Art.6 Alte clauze
6.1. Nu se datorează impozit pe venit pentru premiile acordate câștigătorilor având în vedere că valoarea acestora este sub pragul de 600 lei, stabilit de art. 110 Cod Fiscal.
6.2. Organizatorul nu este răspunzător de plata altor taxe sau a altor obligații financiare legate de premiul oferit, acestea fiind în sarcina persoanelor câștigătoare.
6.3. Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente din România.
6.4. Eventualele reclamații sau solicitării de informații, legate de derularea concursului, se pot trimite pe adresa de email dr.corina.vornicescu@gmail.com, cel târziu până în data de 07.08.2020, data limită pentru ridicarea premiilor.
6.5. Concursul poate înceta în următoarele situații:
• la împlinirea termenului din prezentul regulament;
• în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră, caz fortuit sau în cazul imposibilității Organizatorului sau a dr. Corina Vornicescu, din motive independente de voința sa, de a continua concursul.


Art.7 Protecția datelor cu caracter personal
7.1. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face de către Organizator în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (GDPR), aplicabil incepand cu 25 mai 2018 și a legislației conexe.
7.2. În vedere participării la concurs, urmează a se colecta următoarele date cu caracter personal: numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de email și numărul unic de identificare acordat participanților.
7.3. Datele cu caracter personal sunt colectate în exclusiv în scopul organizării concursului, în temeiul art. 6 alin. 1 lit. b) GDPR privind încheierea și derularea contractului încheiat de organizator cu participanții.
7.4. Datele personale colectate și procesate de către Organizator nu fac obiectul niciunui transfer către o țară terță.
7.5. Organizatorul NU prelucrează datele personale printr-un proces decizional automatizat și NU creează profiluri.
7.6. Datele cu caracter personal sunt păstrate pe durata concursului plus o perioada suplimentară de 3 ani, pe durata termenului legal de prescripție.
7.7. La cererea expresă a persoanei vizate, Organizatorul va asigura exercitarea următoarelor drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor, dreptul la retragerea consințământului, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție, dreptul de a depune plângere.
7.8. Pentru exercitarea drepturilor referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal persoanele vizate pot contacta responsabilul cu protecția datelor personale, la adresa de email: protectie.date@medstar.ro sau în scris la adresa str. Izlazului, nr. 3, ap. 1, Cluj-Napoca, jud. Cluj.

Declarației de consimțământ privind prelucrarea datelor personale și Declarație Covid-19

Model Declarație de consimțământ

Medic Nou !!