Aboneaza-te la Newsletter
Chestionar de Satisfactie

Persoane fizice

PENTRU FIECARE DINTRE DUMNEAVOASTRĂ


Am început în anul 1999 și am câștigat până la ora actuală încrederea a mii de oameni. Prin servicii de calitate, cu amabilitate și înțelegere față de omul aflat în suferință, am crescut treptat și am venit în întâmpinarea nevoilor și cerințelor actuale ale pacienților noștri cu servicii medicale diversificate și de calitate, cu caracter general sau personal, pacienții noștri obținând garanția că sunt pe mâini bune, în deplină siguranță, beneficiind de servicii medicale de cea mai înaltă calitate.

Ne adresăm persoanelor de toate vârstele (copii, adulți, bătrâni, gravide etc.) oferind o gamă foarte largă de servicii medicale: consultații în multiple specialități medicale, analize de laborator, radiografii de diferite tipuri, mamografii, ecografii generale și speciale, ecografii 3D/4D, fizioterapie, recuperare medicală, kinetoterapie, gimnastică medicală, întreținere, slăbire și remodelare corporală, înfrumusețare, cabinet de psihologie, cabinet de terapia limbajului.

Centrul Medical Medstar a devenit alegerea perfectă pentru pacienții care doresc să beneficieze de servicii medicale oferite în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate într-un ambient modern și dotat la standarde europene (gratuitate pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist pentru următoarele servicii: analize de laborator, radiografii, mamografii, ecografie generală abdominală, consultații în următoarele specialități: balneafizioterapie si recuperare medicala, cardiologie, diabet zaharat, dermatologie, endocrinologie, neurologie, oftalmologie, ortopedie, psihiatrie, psihiatrie infantila, reumatologie).

Serviciile pe care le asiguram se adreseaza clientilor care au incredere in noi, oferindu-le astfel posibilitatea de a beneficia de o gama completa si complexa de servicii medicale la standarde inalte si preturi corecte. Prin aceste servicii incercam sa raspundem urmatoarelor nevoi: rezolvarea unei situatii medicale punctuale si mentinerea starii de sanatate.