Aboneaza-te la Newsletter
Chestionar de Satisfactie

Companii

PENTRU PERSOANE JURIDICE


Centrul Medical Medstar ocupă un loc important pe piața locală în ceea ce privește serviciile de medicina muncii, marturie fiind contractele încheiate cu clienții noștri: societăți private și instituții de stat de renume din mediul local și național. Clienții noștri aleg reînnoirea periodică a contractului de prestări servicii datorită  promptitudinii și eficienței cu care ne îndeplinim atribuțiile. Tarifele avantajoase și ofertele personalizate, potrivit cerințelor clienților noștri sunt alte argumente pentru care clienții aleg serviciile noastre de medicina muncii.

Prin departamentul de medicina muncii asigurăm servicii medicale în conformitate cu legislația în vigoare: control medical periodic, control medical la angajare, la reluarea muncii, de adaptare, consultanță de specialitate din partea medicului specialist de medicina muncii.

Pentru a facilita accesul la serviciile de medicina muncii lucrăm cu echipa mobilă (compusă din personal medical de specialitate și aparate portabile) la sediul clienților noștri, dar și la sediile noastre, pe bază de programare.
Pentru clienții cu dispersie teritorială națională asigurăm serviciile de medicina muncii prin intermediul rețelei naționale proprii de colaboratori.

Experiența noastră în acest domeniu este de peste 10 ani, oferim posibilitatea clienților noștri de a alege diferite pachete de servicii plecând de la un pachet de bază de medicina muncii până la variante special create și orientate clienților care doresc fidelizarea angajaților, indiferent de numărul și specializarea acestora.

Fiecare zi înseamnă muncă, atenție și grijă pentru orice companie, angajații unei companii constituindu-se ca cel mai de preț capital. Serviciile asigurate de noi sunt gândite pentru a vă ajuta să oferiți angajaților dvs. mediul de lucru cel mai adecvat, servicii performante de medicina muncii și pachete de beneficii sub formă de servicii suplimentare de sănătate.